En trevlig bar och restaurang i Torsby

Hej alla vänner ute på nätet. I dag hoppas jag att ni mår bra, att ni klarat er från förkylningar och andra plågor så här om sommaren. Att gå ut och äta en god lunch i Torsby men också för att ha en trevlig och avkopplande stund, det är något jag tänkt att berätta om för er här i min blogg denna eftermiddag. Ni som följer mig på bloggen vet att jag oftast skriver om olika byggföretag. Det är väl inte så konstigt egentligen eftersom jag håller på att renovera. I allt stök som blir därhemma är det därför väldigt skönt att ta sig en lunch i Torsby på Larssons Brygga. 

 

Det här har blivit ett riktigt favoritställe. Främst för att maten smakar så gott, men sen är det en mysig och gemytlig miljö som gör att man känner sig välkomnad och också gärna vill sitta här länge och njuta av maten. Larssons Brygga är alltså en restaurang som jag rekommenderar er att gå till för att äta lunch i Torsby. Det finns många olika rätter att välja på i olika prisklasser. Salladsbordet man finner här är ett av de bästa salladsbord jag stött på. Larssons Brygga är inte bara en restaurang i Torsby där man kan äta lunch eller middag, även en trevlig bar finns. Som om allt detta inte vore nog finns där mycket spännande nattliv också vad jag har hört, i alla fall fram till klockan 02 på helgerna med musik och underhållning. Själv har jag dock enbart gått dit för att få äta deras lunch i Torsby. Jag är nämligen en rätt så kvällstrött människa så det här med utelivet det står jag över, men jag tycker ända att det är bra att det finns för dem som vill ge sig ut i vimlet! 

Du gillar kanske också...